Logo
v prac. dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
11.06.2020
Aktualizace sekce Firmware
Dnes byla aktualizována sekce Firmware novou verzí FW pro ústřednu ESIM384. Kromě některých nových funkcí a drobných vylepšení obsahuje i opravu někte... číst celé
29.05.2020
Eldes Academy
Rádi bychom Vám představili edukační program výrobce ELDES pro techniky. Chcete-li mít informace tak říkajíc z první ruky, pak je Eldes Academy určena... číst celé
25.05.2020
VÝPRODEJ ESIM364
Jistě jste zaznamenali, že ústředna ELDES ESIM364 byla nahrazena modelem ESIM384 a již se nevyrábí. Starší model ESIM364 však byl a stále je oblíben z... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
25.06.2020
Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
Běh příchodového či odchodového zpoždění je signalizuje ústředna ESIM384 akusticky pípáním klávesnic. Někdy však chceme běh zpoždění signalizovat pouz... číst celé
Zobrazit všechny články

 


Eldes Academy


 

http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@alarmprodej.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
25.06.2020
Signalizace běhu zpoždění pomocí LED
Běh příchodového či odchodového zpoždění je signalizuje ústředna ESIM384 akusticky pípáním klávesnic. Někdy však chceme běh zpoždění signalizovat pouz... číst celé
ELDES Wait&Go
09.06.2020
ELDES Wait&Go
V souvislosti s komplikacemi souvisejícími s COVID-19, konkrétněji s tím, že řada provozoven, které se postupně otevírají, musí dodržovat omezení týka... číst celé
Volba relé k sepnutí u ESIM320
01.06.2020
Volba relé k sepnutí u ESIM320
GSM modul (GSM relé) ESIM320 obsahuje dvě relé. Jak to udělat, aby mohl uživatel podle potřeby vybrat, které relé právě sepnout? číst celé

ALARM PRODEJ.CZ je součástí CENTR PCO s.r.o.

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v prac. dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.