Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Jednotlivé ceny
uvedené u výrobků jsou ceny pro koncové zákazníky. Pokud jste přihlášeni (v záhlaví webu) a patříte mezi autorizované montážní firmy ELDES, zobrazují se Vám Vaše nákupní ceny dle Vašeho přiděleného rabatu.

PCO a ELDES
Zabezpečovací systémy ELDES lze pomocí datového přenosu GPRS velmi jednoduše připojit k jakémukoli pultu centrální ochrany (PCO). V současné chvíli zařízení ELDES oficiálně podporují PCO těchto výrobců:

KRONOS (Jablonet s.r.o.)
NAM System, a.s.
RADOM, s.r.o.
SW SIMS Hrachovina, s.r.o.
T SECURITY s.r.o.

Regionální obchodní zástupci
Vzhledem ke vzrůstajícímu zájmu o produkty ELDES jsme rozšířili naši obchodní síť o regionální zástupce, na které se můžete s důvěrou obracet a nakupovat za stejné ceny jako  u nás. Aktuálně nás zastupují tito regionální zástupci:

Morava:

global elektronic logo

 

Orlickoústecko:

ampertech logo

Praha:

PCS logo

express-alarmlogo

http://www.global-elektronic.cz/
NÁVODY • RADY • POSTUPY


Staňte se držiteli certifikátu ELDES, mějte plnou obchodní a technickou podporu naší společnosti,

NAKUPUJTE ZA VÝRAZNĚ NIŽŠÍ CENY !

NOVINKY

arr3Nový firmware17. 1. 2019 Byl uvolněn nový firmware pro ústřednu ESIM384 v01.06.03. Firmware obsahuje některé nové... arr3Nový firmware11. 1. 2019 Byl uvolněn nový firmware pro PITBULL ALARM PRO verze 01.05.04. Firmware je ke stažení... arr3Nástupce ET08230.10.2018 jsme do našeho sortimentu ELDES zařadili nový produkt - GSM komunikátor ET083. Jedná se... arr3Nový produktový manažerDovolujeme si Vás upozornit na změnu na pozici produktového manažera ELDES. Po téměř sedmi letech... arr3Kamery v aplikaci !27.6.2018 Do aplikace Eldes Security byla doplněna možnost propojení s IP kamerami Dahua. Tyto...

ZBOŽÍ V AKCI

Vaše cena 3 990,00 Kč
skladem
Vaše cena 310,00 Kč
skladem
Vaše cena 1 050,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 1 309,00 Kč
skladem
Vaše cena 4 524,00 Kč
skladem
Vaše cena 3 880,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@alarmprodej.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů