Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.01.2022
Aktualizované manuály pro ESIM384
Právě jsme dokončili aktualizaci českého překladu instalačního manuálu pro ústřednu ESIM384. Od data jeho vydání v roce 2017 již uplynul nějaký ten pá... číst celé
03.11.2021
Ukončení výroby produktu ESIM252
Svět technologií jde neustále kupředu a my v Eldesu rozhodně nezůstáváme pozadu. Neustále hledáme v bezpečnostních technologiích komfortní, elegantn... číst celé
18.10.2021
Náhrada nedostupného LC100 od DSC
Oblíbené interiérové pohybové detektory LC-100 od DSC momentálně nejsou (a nějakou dobu s největší pravděpodobností kvůli přerušení výroby nebudou) do... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Věci mezi nebem a alarmem
28.12.2021
Věci mezi nebem a alarmem
Vánoční a novoroční čas přináší chvíle, kdy se více než kdy jindy v roce ve svých úvahách zabýváme také věcmi duchovními, až téměř nadpřirozenými. Pro... číst celé
Zobrazit všechny články

 

http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@alarmprodej.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Věci mezi nebem a alarmem
28.12.2021
Věci mezi nebem a alarmem
Vánoční a novoroční čas přináší chvíle, kdy se více než kdy jindy v roce ve svých úvahách zabýváme také věcmi duchovními, až téměř nadpřirozenými. Pro... číst celé
TAMPER - přítel či nepřítel?
17.12.2021
TAMPER - přítel či nepřítel?
Ať drátový či bezdrátový zabezpečovací systém - velmi rychle na vás v konfiguraci vykoukne tajemný název TAMPER. Co to je, co přesně to znamená a proč... číst celé
Soumrakový spínač z bezdrátového magnetického kontaktu EWD3
30.11.2021
Soumrakový spínač z bezdrátového magnetického kontaktu EWD3
Bezdrátový soumrakový spínač je velmi užitečným pomocníkem v mnoha různých aplikacích. V tomto článku Vám ukážeme, jak lze takové plnohodnotné zařízen... číst celé
Nebojte se zónových atributů!
23.11.2021
Nebojte se zónových atributů!
V části konfigurace zón ústředny ESIM384 (tedy vstupů, kam připojujeme jednotlivé pohybové detektory atd.) najdeme řadu volitelných parametrů, které o... číst celé

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v pracovní dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz