Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.01.2022
Aktualizované manuály pro ESIM384
Právě jsme dokončili aktualizaci českého překladu instalačního manuálu pro ústřednu ESIM384. Od data jeho vydání v roce 2017 již uplynul nějaký ten pá... číst celé
03.11.2021
Ukončení výroby produktu ESIM252
Svět technologií jde neustále kupředu a my v Eldesu rozhodně nezůstáváme pozadu. Neustále hledáme v bezpečnostních technologiích komfortní, elegantn... číst celé
18.10.2021
Náhrada nedostupného LC100 od DSC
Oblíbené interiérové pohybové detektory LC-100 od DSC momentálně nejsou (a nějakou dobu s největší pravděpodobností kvůli přerušení výroby nebudou) do... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Věci mezi nebem a alarmem
28.12.2021
Věci mezi nebem a alarmem
Vánoční a novoroční čas přináší chvíle, kdy se více než kdy jindy v roce ve svých úvahách zabýváme také věcmi duchovními, až téměř nadpřirozenými. Pro... číst celé
Zobrazit všechny články

 

http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Věci mezi nebem a alarmem
28.12.2021
Věci mezi nebem a alarmem
Vánoční a novoroční čas přináší chvíle, kdy se více než kdy jindy v roce ve svých úvahách zabýváme také věcmi duchovními, až téměř nadpřirozenými. Pro... číst celé
TAMPER - přítel či nepřítel?
17.12.2021
TAMPER - přítel či nepřítel?
Ať drátový či bezdrátový zabezpečovací systém - velmi rychle na vás v konfiguraci vykoukne tajemný název TAMPER. Co to je, co přesně to znamená a proč... číst celé
Soumrakový spínač z bezdrátového magnetického kontaktu EWD3
30.11.2021
Soumrakový spínač z bezdrátového magnetického kontaktu EWD3
Bezdrátový soumrakový spínač je velmi užitečným pomocníkem v mnoha různých aplikacích. V tomto článku Vám ukážeme, jak lze takové plnohodnotné zařízen... číst celé
Nebojte se zónových atributů!
23.11.2021
Nebojte se zónových atributů!
V části konfigurace zón ústředny ESIM384 (tedy vstupů, kam připojujeme jednotlivé pohybové detektory atd.) najdeme řadu volitelných parametrů, které o... číst celé

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Korespondenční adresa

ALARM PRODEJ.CZ
Milan Průšek
Šmilovského 219
293 01, Mladá Boleslav

Kontaktní údaje
Jan Novotný
Jan Novotný
v pracovní dny 8:00 - 16:00
Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz