Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Jednotlivé ceny
uvedené u výrobků jsou ceny pro koncové zákazníky. Pokud jste přihlášeni (v záhlaví webu) a patříte mezi autorizované montážní firmy ELDES, zobrazují se Vám Vaše nákupní ceny dle Vašeho přiděleného rabatu.

PCO a ELDES
Zabezpečovací systémy ELDES lze pomocí datového přenosu GPRS velmi jednoduše připojit k jakémukoli pultu centrální ochrany (PCO). V současné chvíli zařízení ELDES oficiálně podporují PCO těchto výrobců:

KRONOS (Jablonet s.r.o.)
NAM System, a.s.
RADOM, s.r.o.
SW SIMS Hrachovina, s.r.o.
T SECURITY s.r.o.

Regionální obchodní zástupci
Vzhledem ke vzrůstajícímu zájmu o produkty ELDES jsme rozšířili naši obchodní síť o regionální zástupce, na které se můžete s důvěrou obracet a nakupovat za stejné ceny jako  u nás. Aktuálně nás zastupují tito regionální zástupci:

Morava:

global elektronic logo

 

Orlickoústecko:

ampertech logo

Praha:

PCS logo

express-alarmlogo

http://www.global-elektronic.cz/
NÁVODY • RADY • POSTUPY


Informační bulletiny ELDES News


Staňte se držiteli certifikátu ELDES, mějte plnou obchodní a technickou podporu naší společnosti,

NAKUPUJTE ZA VÝRAZNĚ NIŽŠÍ CENY !

NOVINKY

arr3Nástupce ET08230.10.2018 jsme do našeho sortimentu ELDES zařadili nový produkt - GSM komunikátor ET083. Jedná se... arr3Nový produktový manažerDovolujeme si Vás upozornit na změnu na pozici produktového manažera ELDES. Po téměř sedmi letech... arr3Kamery v aplikaci !27.6.2018 Do aplikace Eldes Security byla doplněna možnost propojení s IP kamerami Dahua. Tyto... arr3Nástupce ESIM12014.6.2018 jsme do našeho sortimentu ELDES zařadili nový produkt - GSM relé ESIM320. Jedná se o... arr3Obchodní podmínky21.5.2018 Abychom vyhověli požadavkům Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27....

ZBOŽÍ V AKCI

Vaše cena 443,00 Kč
skladem
Vaše cena 274,00 Kč
skladem
Vaše cena 310,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vaše cena 443,00 Kč
skladem
Vaše cena 2 390,00 Kč
skladem
Vaše cena 3 880,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů