Logo
v pracovní dny 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.10.2021
Náhrada nedostupného LC100 od DSC
Oblíbené interiérové pohybové detektory LC-100 od DSC momentálně nejsou (a nějakou dobu s největší pravděpodobností kvůli přerušení výroby nebudou) do... číst celé
14.09.2021
HW změna u ESIM320, aktualizace SW Config Tool
S koncem léta 2021 došlo k drobné hardwarové změně u GSM modulu ESIM320. Nové verze modulů ESIM320 poznáte tak, že jsou označeny na plošném spoji štít... číst celé
01.09.2021
Venkovní bezdrátové detektory v nabídce!
Tento týden jsme zařadili do prodeje novou kategorii bezdrátového příslušenství Eldes -  a to bezdrátové venkovní detektory. Konkrétně se jedná o: ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
05.10.2021
Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
Venkovní teploty klesají a v bytových i nebytových prostorech se začíná topit. Nároky na topení bývají i v rámci jednoho objektu různé a také s tím Vá... číst celé
Zobrazit všechny články

 

http://www.global-elektronic.cz/

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Průšek - ALARM PRODEJ.CZ, se sídlem Boleslavská 1061, Bakov nad Jizerou, IČ 137 42 566 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
05.10.2021
Řízení teploty pomocí ústředny ESIM384
Venkovní teploty klesají a v bytových i nebytových prostorech se začíná topit. Nároky na topení bývají i v rámci jednoho objektu různé a také s tím Vá... číst celé
Funkce přístupového systému u ústředny ESIM384
29.09.2021
Funkce přístupového systému u ústředny ESIM384
Při instalaci ústředen Eldes ESIM384 - zejména v kancelářských prostorách - se občas setkáváme s dotazem, zda by instalovaný zabezpečovací systém nemo... číst celé
Jak na automatické ovládání pohonu vrat s ESIM320
13.09.2021
Jak na automatické ovládání pohonu vrat s ESIM320
GSM modul ESIM320 slouží zejména k ovládání různých vrat, bran, závor apod. pomocí mobilního telefonu. Modul ESIM320 toho ale umí mnohem víc - např. o... číst celé
Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
22.06.2021
Řídící jednotka rybničního systému Rožumberk 1
Takto honosně a vtipně (haha - víme, že správně je Rožmberk :-) jsme nazvali další z článků, které popisují nestandardní a přitom velmi praktické přík... číst celé

Zůstaňme v kontaktu - přihlaste se k odběru našeho newsletteru! - Přihlásíte se TADY

Zákonné nakládání s obaly - certifikát EKO-KOM

Všechna práva vyhrazena. Kopírování a sdílení obsahu jen s předchozím souhlasem. Jsme registrováni u kolektivních systémů REMA Systém, a.s., REMA Battery, s.r.o. a REMA PV Systém, a.s. (www.rema.cloud). Rovněž jsme v souladu se zákonem o obalech zapojeni do systému sdružení plnění EKO-KOM.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.